Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Cube

Cube

Rendezés:
Nézet:

20" gyermekkerékpár

Action team színben

Raktáron
95.990 Ft

M - 18" vázméret, 29" kerékméret

Juss el bárhova, egyszerűen: Suntour teleszkópos kényelem, Shimano 2x8 megbízhatóság és a tárcsafék biztonsága.

A CUBE-nál abban hiszünk, hogy a megfelelő kerékpárral élvezet az utazás. Ezért a vadonatúj Aim esetében Suntour 100mm teleszkópvillával és 2.5-ös kerekekkel kezdtünk – a tapadás, a kényelem és az irányítás érdekében. A Shimano 2x8 fokozatú váltó egy gombnyomással biztosítja a megfelelő áttételt, az erőteljes flat mount tárcsafékek pedig biztonságosan megállítanak. A SizeSplit minden eddiginél szélesebb méretválasztékkal, mindenkinek segít megtalálni a hozzá legjobban illő Aim modellt.

Raktáron
222.900 Ft
Grey black flashgreen
Raktáron
264.990 Ft 249.000 Ft

L - 20" váz, 29" kerékméret

Ha off-road kalandokra vágysz, ez lesz a te bringás – Shimano megbízhatóság, Suntour kényelem és tárcsafékek.

Ha csillapítani akarod az off-road iránti vágyakozásod, az új Aim Pro lehet a megoldás. Tapadós 2.25-ös kerekekkel és 100mm teleszkópvillával a Suntour jóvoltából, mindennel rendelkezik, amire szükséged lehet. A Shimano 2x8 fokozatú váltói a legmeredekebb emelkedőkön, amíg az erős hidraulikus tárcsafékek a lejtőkön segítenek át. A SizeSplit rendszerrel könnyedén megtalálod a hozzád legjobban illő modellt, a tapered fejcsöves váz pedig még a dropper post frissítésre is készen áll.

Raktáron
259.990 Ft
XL - 62cm vázméret, 28" kerékméret
Raktáron
319.990 Ft
S vázméretben
Raktáron
319.990 Ft

M - 18" vázméret, 29" kerékméret

A kevésbé járható útra – RockShox teleszkópvilla, Shimano 2x9 fokozatú váltó és hidraulikus tárcsafékek.

Egy egész világ vár odakint és az új Access WS Pro az ideális társad, hogy felfedezd. A Shimano egyszerűen használható 2x9 fokozatú váltóval könnyedén veheted a hegyi akadályokat – lefelé és felfelé is. A RockShox Judy teleszkópvilla kisimítja a göröngyöket és a huppanókat a felfedezések közben és a lockout-tal átsegít az emelkedőkön. Az erőteljes Shimano hidraulikus tárcsafékek és a tapadós és kényelmes Schwalbe gumik kombinációjával mindig kézben tarthatod az irányítást. Hova mész hétvégén?

Raktáron
329.990 Ft

M - 54cm vázméret, 28" kerékméret

Fedezd fel a világot a Shimano 3x10 fokozatú váltóval, Shimano hidraulikus tárcsafékekkel és kényelmes teleszkópvillával.

Ha tetszik az öltet, hogy felfedezd a kitaposott utakat, a Nature Pro modellre számíthatsz. A széles áttételtartományú Shimano 3x10 fokozatú váltó – a szuper megbízható XT hátsó váltóval – minden helyzetben biztosítja a megfelelő áttételt. A Suntour teleszkópvilla és a Schwalbe gumik kilométereken át biztosítják a kényelmed. Az erőteljes Shimano hidraulikus tárcsafékek bármilyen körülmények között időjárás-álló fékerőt nyújtanak, hogy biztonságban tudd magad. Ez minden, amire szükséged lehet.

Raktáron
377.990 Ft
50cm / S vázméretben
Raktáron
377.990 Ft
Cube Nuroad 2022, 53cm / S méretben
Raktáron
377.990 Ft

L - 56cm vázméret, 28" kerékméret

A sebességnek számos formája van: Shimano Claris váltó, tárcsafékek és elegáns egyszerűség.

Az országúti kerékpár verseny-ihlette DNS-hez adjunk hozzá egy kis flat bar praktikusságot, mit kapunk eredményül? Az SL Road modellt. Az erőteljes flat mount Tektro tárcsafékek időjárástól függetlenül, biztos fékerőt nyújtanak. A megbízható Shimano Claris 2x8 fokozatú váltó biztosítja a megfelelő áttételt. A kényelmes és könnyű teljes Carbon villa pedig a legzordabb utakat is kisimítja. Ingázás, edzés vagy felfedezés: hova visz ma téged az SL Road?

Raktáron
399.990 Ft

IRIDIUM´N´BLACK színben

54 CM / M méretben

Raktáron
489.990 Ft

Cube Delhi Hybrid Pro 500 pedelec kerékpár.

Fokozatmentes NuVinci agyváltóval, hidraulikus Magura patkófékekkel.

54cm vázméret 

Raktáron
990.000 Ft