Menü

Atomic Live Fit 70 síbakancs

Ár:
85.000 Ft
71.900 Ft
Kedvezmény: 13.100 Ft
Cikkszám: l00031
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. június 27.
Gyártó: Atomic
Kapható választék:
Méret:

Leírás és Paraméterek

Az Atomic Live Fit 70 W az igazi kezdőtől a középhaladóig terjedő síelők számára készült, akiknek közepes és széles a lábfeje, közepes és széles lábformája van, és magas a lábfeje. Az Atomic két puha gumipanelt helyezett el a láb belsejében és kívül, amelyek azonnal megnyúlnak, amint behelyezi a lábát a csizma belsejébe, hogy megtámasztva vagy kényelmesen tudjon maradni.

A puha gumipanelek ennél sokkal szélesebb lábakat is elhelyeznek. A Live Fit panelek emellett segítenek a láb melegen tartásában, mivel a gumipanelek nem adják át a hideg hőmérsékletet úgy, ahogyan a műanyag. A két Mega csat mikro állítható és könnyen zárható.

A felső csatban egy makró állítható csúszka található, amely könnyen kimozdítható, hogy alkalmazkodjon a legteljesebb lábformákhoz. A 70-es hajlítási besorolásával a Live Fit 70 lehetővé teszi egy igazi kezdő számára, hogy hajlítsa a bakancsot, de megvan a merevsége is, hogy irányítani tudja a masszív középhaladó síelőt.

Ha hallott már horror történeteket a síbakancsokról, és még újonc a sportban, vagy olyan kezdő, akinek széles lábak kényelmére van szüksége, az Atomic Live Fit 70 W a megfelelő út.

A legjobban illeszkedik a közepestől a széles elülső lábig, a közepestől a széles lábformáig és a magas lábfejhez