Menü

Atomic Vantage X 80 CTI Síléc

Ár:
186.000 Ft
Cikkszám: si0093
Elérhetőség: Raktáron

VANTAGE X 80 CTI + XT 12

AASS01126

Az Atomic Vantage X 80 CTI az egyik az új könnyű súlyú síléc sorozatunkban, amely tökéletesen egyesíti a kezelt pályára való sí erejét és az all-mountain sí agilitását. 80 mm-es kötés alatti szélességével kiváló közepes szélességű modell, amely olyan all-mountain síelők számára készült, akik szeretnek szép kanyarokat húzni a kezelt pályán – majd időről időre kimerészkednek a pálya mellé is. A Vantage könnyebb és erősebb szerkezete jellemzi a Carbon Tank Mesh-sel, amely egy igen merev, szőtt háló, amely úgy erősíti a teljes sílécet, hogy csökkenti a súlyát. Plusz itt a Power Woodcore famag, a Titanium Backbone 2.0 merevítés és az extra hosszú Firewall oldalfal a kemény éltartés érdekében. Aztán keskenyebb kötés alatti részt adtunk neki, így ideális karcolt ívek síelésére keményebb havon is. Aztán ott az Exo Profile – a radikális 3D profil ami csökkenti a léc végeinek kilengését és még több torziós merevséget ad a pályán való síeléshez. A legkeresettebb Nomad Blackeye Ti modellünk utódja, cask 20% -kal könnyebb.

Szállítási díj: 2.590 Ft
Várható szállítás: 2023. december 11.
Gyártó: Atomic

Leírás és Paraméterek

SKI TECHNOLOGY

  • Igen merev szőtt hálóból készült réteg, amely a sílécben az üvegszál rétegek helyett van. Ez az új technológia úgy erősíti a teljes sílécet, hogy csökkenti a súlyát.
  • A Vantage extra, teljes hosszúságú oldalfala, ami meggátolja a zavaró rezgést és 100% erőátadásra képes a szilárd éltartás érdekében.
  • Egy radikális 3D-profil ferde és megerősített oldalakkal. Csökkenti a léc végeinek kilengését, torziós merevséget ad és csökkenti a karcolódást a hosszabb élettartam érdekében.