Menü

Salomon Thundercross GTX cipő

Ár:
59.900 Ft
48.900 Ft
Kedvezmény: 11.000 Ft
Cikkszám: L47279000
Elérhetőség: Raktáron
alomon THUNDERCROSS GTX nagy csillapítású, kivételes tapadást és precíz lábtartást biztosító férfi vízálló terepfutó cipő dinamikus futásokhoz. Nem számít mennyire trükkös, technikás, vagy egyenesen brutális a terep, ez a cipő agresszív, 5mm mély fogazatával nem ismer lehetetlent. A Salomon semmit nem bízott a véletlenre, a THUNDERCROSS-t a francia Alpokban fejlesztették és mindenféle talajon tesztelték gördülő köves tereptől sziklás lejtőkön át egészen a sáros, egynyomos ösvényekig, hogy egy olyan sokoldalú cipőt alkossanak, ami megbízható társad lesz a legváltozatosabb kalandjaidon.
Szállítási díj: 2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.
Gyártó: Salomon
Kapható választék:
Méret:

Leírás és Paraméterek

RÉSZLETEK

Előnyei:

Futó teljesítmény: Rugalmas és kényelmes középtalpkeverékre épül, ami egyszerre energikus és robbanékony, ugyanakkor a folyamatos, gördülékeny haladás biztosítása érdekében hatékonyan simítja ki a leérkezéseket.

Tapadás: Agresszív, 5mm mély fogai remekül kapaszkodnak és kiváló tapadást biztosítanak bármilyen technikás terepen és felületen.

Illeszkedés: A THUNDERCROSS a Salomon legjobban illeszkedő terepfutó cipőiből merített inspirációt, Sensifit™ konstrukciójával precízen illeszkedik, optimális lábtartást biztosít, megbízhatóan tart és nagyon kényelmes.

Felhasznált technológiák:

  • GORE-TEX: Megbízható vízállóságot ad optimális légáteresztés mellett
  • Chevron fogazat: Mély, több irányú kapaszkodást biztosító talpmintázat, ami javítja a tapadást az olyan puha felületeken, mint például a saras, vagy laza poros talaj.
  • Törmelék bejutását megakadályozó háló: Feszes kialakítású háló, mely megakadályozza, hogy a törmelék bejusson a cipőbe és a láb és a talpbetét közé szorulva, kellementlenséget okozzon a legfontosabb pillanatokban. 
  • Energy Foam: Könnyű, reszponzív EVA és Olefin (OBC) kombinálásával előállított, hosszan tartó csillapítást és rugalmas energiavisszaadást biztosító habanyag.
  • SensiFit™: Biztonságos, kényelmes és testre szabható illeszkedést biztosító rendszer, mely egészen a középtalptól a fűzőrendszerig körülöleli a lábat.
  • All Terrain Contagrip®: Tartós, a legváltozatosabb felületekhez létrehozott, nedves, száraz, kemény és laza talajon egyaránt nagy magabiztosságot nyújtó külsőtalp.
  • Quicklace® fűzőrendszer

Technikai jellemzők: