Menü

Atomic Redster Edge SL XT Síléc

Ár:
217.000 Ft
Cikkszám: si0095
Elérhetőség: Raktáron
 

REDSTER EDGE SL + XT 12

AASS00922

Az Atomic Redster Edge SL a tökéletes szlalomsí sportos síelőknek. A nagyobb teljesítmény érdekében egy továbbfejlesztett, versenyjellegű XT 12 kötéssel szereltük fel, így nagyon könnyen kezelhetővé vált. A kissé előbbről induló Race Rocker profilja és határozott hídja szenzációs éltartást biztosít, megakadályozva az él nemkívánatos bekapását. Az erőt közvetlenül a talajra juttatja, köszönhetően a dupla titániumrétegnek, mely pont a megfelelő helyeken növeli a merevséget. A teljes hosszban megtalálható oldalfalak a pontos irányítást szolgálják. Összességében egy felsőkategóriás, pályára szánt sílécről van szó.

Szállítási díj: 2.590 Ft
Várható szállítás: 2023. december 11.
Gyártó: Atomic

Leírás és Paraméterek

SKI TECHNOLOGY

  • A Doubledeck 3.0 része egy szabadon elmozduló felső deck annak érdekében, hogy jobban elnyelje a rázkódást és növelje a stabilitást. A csatlakozó elkemek elöl puhábbak, hogy a kanyarindítás könnyebb legyen és merevebbek hátul a brutális gyorsulás érdekéb
  • Verseny Rocker
  • RAMP-technológia
  • A Redstert jellemző Tapered Sidewall oldalfal a síléc hátulja felé vastagodik így több támogatást ad a kikormányzásnál gyorsuláshoz.