Menü

Kezelt Pálya

Rendezés:
Nézet:

U-Turn Scandium: Ez egy speciális rendszer, amely segít kiküszöbölni a zavaró rezgéseket.

Energia modul:  Ez tárolja a rezgések és továbbítja azokat az ellenkező irányba.

UHMW Electra Grafit: Ultra High Molecular Weight: az alapanyag nagyon sűrű és nagyon kemény

Texturált felület

* Méretek (mm) 117/72 / 103.5 
* Radius: 15m 
* Profil: U-Turn 
* Profil anyaga: üvegszál 
* él: Dura él

Raktáron
93.000 Ft 84.900 Ft
Raktáron
95.000 Ft 86.900 Ft
L10GW kötéssel
Raktáron
109.000 Ft
L10GW kötéssel
Raktáron
109.000 Ft

Atomic D2 VF 73 síléc kötéssel jellemzői:

Az Atomic D2 VF 73 fordulékony, a kezelt pályákon könnyed síelést biztosító síléc. Alacsony sebességnél gyorsan reagál, míg nagyobb tempónál a síelő egyre dinamikusabb léccel síelhet. Ez a tulajdonság az egyedülálló Doubledeck konstrukciónak köszönhető, amelyben két önálló sílécet egyesítettünk. A felső Control Deck közvetíti a síző által közölt erőket az alul található, lágyabb Adapter Deck felé. Ez utóbbi az optimális éltartásért felelős.

A léc a keletkező rezgéseket hatékonyan elnyeli. A keskeny kötés alatti rész és a Piste Rocker profil miatt sokkal könnyebb vele a forgatás és az élváltás. A D2 VF 73 azoknak a sportos síelőknek ideális, akik különösen fordulékony, sokoldalú és egyben könnyen kezelhető, pályára való sít keresnek.

Raktáron
145.000 Ft 139.900 Ft
Raktáron
145.000 Ft 139.900 Ft
Az új Atomic Vantage X 77 CTI W az egyik az új könnyű súlyú Vantage X sorozatunkban, amely tökéletesen egyesíti a kezelt pályán a stabilitást és az all-mountain agilitást. A népszerű Affinity Sky utódjaként ez a közepes szélességű síléc ideálkis azon all-mountai síelő hölgyek számára, akik sok időt töltenek kezelt pályán és alkalmanként kimerészkednek mellé is. A Vantage könnyebb és erősebb szerkezete jellemzi a Carbon Tank Mesh-sel, amely egy igen merev, szőtt háló, amely úgy erősíti a teljes sílécet, hogy csökkenti a súlyát. Light Woodcore famaggal, Titanium Backbone 2.0 merevítéssel és extra hosszú Firewall oldalfallal készült a kemény éltartás érdekében. Aztán sportosabb formát és keskenyebb, 77 mm-es kötés alatti részt adtunk neki, így ideális keményebb havon is. Ezen túl megkapta az Exo Profile-t, ami csökkenti a léc végeinek kilengését és még több torziós merevséget ad a lágy síeléshez.
Raktáron
155.000 Ft
X5 síléc FT10GW kötéssel
Raktáron
156.000 Ft

VANTAGE X 80 CTI + XT 12

AASS01126

Az Atomic Vantage X 80 CTI az egyik az új könnyű súlyú síléc sorozatunkban, amely tökéletesen egyesíti a kezelt pályára való sí erejét és az all-mountain sí agilitását. 80 mm-es kötés alatti szélességével kiváló közepes szélességű modell, amely olyan all-mountain síelők számára készült, akik szeretnek szép kanyarokat húzni a kezelt pályán – majd időről időre kimerészkednek a pálya mellé is. A Vantage könnyebb és erősebb szerkezete jellemzi a Carbon Tank Mesh-sel, amely egy igen merev, szőtt háló, amely úgy erősíti a teljes sílécet, hogy csökkenti a súlyát. Plusz itt a Power Woodcore famag, a Titanium Backbone 2.0 merevítés és az extra hosszú Firewall oldalfal a kemény éltartés érdekében. Aztán keskenyebb kötés alatti részt adtunk neki, így ideális karcolt ívek síelésére keményebb havon is. Aztán ott az Exo Profile – a radikális 3D profil ami csökkenti a léc végeinek kilengését és még több torziós merevséget ad a pályán való síeléshez. A legkeresettebb Nomad Blackeye Ti modellünk utódja, cask 20% -kal könnyebb.

Raktáron
186.000 Ft