Menü

Atomic Waymaker JR 3 junior síbakancs

Ár:
49.000 Ft
47.900 Ft
Kedvezmény: 1.100 Ft
Cikkszám: si0041
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. június 27.
Gyártó: Atomic

Leírás és Paraméterek

A kivételes melegségért, szuper kényelmes viseletért és állítható méretű csizmáért a gyerekek számára szerezd be az Atomic Waymaker Jr. 3 sícipőt. Ez a csizma együtt fog nőni gyermekei lábával, és melegen tartja őket a legnyomorúságosabb körülmények közepette is.

Mondjon búcsút a középtávú könnyeknek és dührohamoknak – az Atomic Waymaker Jr. 3 Ski Boots segítségével fia dombokat bombáz, síizgalmakra vágyik, és minden nap végén még többet könyörög a pályákon.

Elfér

Junior Fit

Méretbeállító – Az Atomic új, minden gyerekcipőben található Size Adjuster betéttel most fele-fele mérettel bővítheti a csizmát, amikor szüksége van rá. Így most a csizma tovább bírja, ahogy nő a láb.

Flex

Progresszív mandzsetta és Flex – Ahogy az Atomic csizmamérete nő, úgy változik a mandzsetta alátámasztási szintje, és a hajlítás mértéke is. így, miközben a gyerekek síelési stílusa fejlődik és erősödik, mindig megkapja a szükséges 100%-os támogatást.

Bélés

Bronz Junior Liner 3M Thinsulate anyaggal – Ez a csizma tetőtől talpig világszínvonalú szigeteléssel rendelkezik; a kis lábak melegen tartása jóval nulla alatti körülmények között.

Fertőtlenített bélés

Shell anyagok és design

Kagyló/mandzsetta – poliéter

Csatok

3 gyerek polikarbonát csatok – Az Atomic csizmáinak új csatja keskenyebb rögzítéssel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a csatok elkapják és megkarcolják egymást.