Menü

Casco Fun Generation kerékpáros sisak

Ár:
14.900 Ft
Cikkszám: krp0177
Elérhetőség: Rendelhető
Méretek: Univerzális (50-56 cm)
Szállítási díj: 2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. július 09.
Gyártó: Casco

Leírás és Paraméterek

Fun Generation Extrém könnyű és robosztus sisak gyerekek és örökifjú felnőttek részére. A Fun Generation gyermekek és kisebb fejmérettel rendelkező örökifjú felnőttek számára készült. Ötféle vidám színben kapható és a cserélhető MyStyle drótokkal, illetve a csomagoláshoz mellékelt matricakészlettel szabható személyre. Mindemellett a cserélhető MyStyle drótok fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek és a közlekedésben teljes 360fokos láthatóságot eredményeznek. A méretezése 50-56 cm, tehát akár fiatalos felnőttek számára is alkalmas. A sisak elülső és felső részén található számos szellőzőnyílásának köszönhetően, a Fun Generation bukó is kiváló légáteresztő tulajdonsággal bír. A hűvösebb évszakokban fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható.

A Fun-Generation esetében alkalmazott Casco technológiák:

 • Négy évszakos kialakítás: Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.
 • 360fokos láthatóság: Fokozott biztonság a városi közlekedésben! Fényvisszaverős, cserélhető MyStyle zsinórok, melyek 360 fokos szögben, minden oldalról biztosítják a láthatóságot.
 • Megnövelt tarkóvédelmi zóna: A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.
 • Klima Automatik szellőzés: Számos elülső és felső szellőzőnyílás biztosítja a menetszél folyamatos bejutását és az izzadság kipárolgását, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
 • Monocoque in mold combi: Kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű In-Mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az ütéselnyelő EPS belső váznak és a kemény külső héjnak.
 • Disk fit Vario méretállító rendszer:
  Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
 • MyStyle zsinór: Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
 • Casco Loc csatolórendszer: Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.
 • Mosható bélés: Kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.