Menü

Salomon Speedcross 6 cipő

Ár:
56.500 Ft
49.900 Ft
Kedvezmény: 6.600 Ft
Cikkszám: L47465300
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. június 27.
Gyártó: Salomon
Kapható választék:
Méret:

Leírás és Paraméterek

Hű maradva legendás SPEEDCROSS gyökerekhez és nyomvonalas státuszához, SPEEDCROSS 6 változat könnyebb, még erősebb, még jobban tapadó kapcsolattal a talajhoz és gyorsabb sárelvezetéssel. Megújult felsőrésszel, amely egyszerre funkcionális és tüzes, valamint klasszikus SPEEDCROSS kényelemmel.

Tapadás
A frissített külső talpnak köszönhetően ezek a Speedcrossok gyorsabban ontják magukból a sarat, és még jobb tapadást biztosítanak a nedves felületeken.

Fit
Sensifit™ konstrukcióval a precíz, optimális tapadásért és klasszikus Speedcross kényelemért.

Comfort
Ugyanolyan szintű klasszikus, megnyugtató Speedcross kényelemmel, EnergyCell+ középtalp-keverékkel és hegesztett, lábhoz simuló felsőrésszel.

Salomon Speedcross 6 terepfutócipő teszt

Speedcross vonal 2006 óta létezik, így mondhatjuk, hogy a Salomon egyik leg régebbi, és egyben legkelendőbb terep futócipője. Ez egy szilárd, strapabíró modell gyors edzéshez és versenyzéshez a legdurvább ösvényeken. Kényelem és védelem terén is erős, és szerencsére nem veszítette el legjobb tulajdonságát, a gumiszegecsek még mindig agresszívan kiállnak a talpból fantasztikus tapadást adva a legdurvább terepviszonyokon is.

Akkor vedd meg a Salomon Speedcross 6 terep futócipőt, ha egy masszív cipőre van szükséged puha, nedves, meredek, technikás terepre, és rengeteg tapadást és védelmet keresel. Ideális cipő, ha szeretsz gyorsan futni, vagy akár 30 km feletti távokat is futsz. Sok mindent lehet benne szeretni, feltéve, hogy nem széles a lábad. Ha széles a lábad ne vedd meg a Speedcross 6-ot (inkább a Salomon Mascross-t vedd meg). Szintén nem ajánljuk azoknak, akik nagy stabilitású vagy puhább talppal rendelkező terep futócipőt szeretnének.

A Speedcross 6 legnagyobb újítása ez elődhöz képest, hogy jelentősen, 22 grammot leadott a súlyából, így még gyorsabb lett.

A felsőrész puha hálóból készült, és a belső párnázás is bőséges. Az anyag gyorsan szárad, jó a légáteresztőképessége. A nyelv nem csúszik el, a felső jól és biztonságosan fogja a lábat. A zárt nyekv megvéd a törlemékek bejutásától.

Ugyanakkor a magas talp miatt picit talán vesztett s Speedcross 6 a stabilitásából.

A Salomon Speedcross 6-ot elsősorban haladó terepfutóknak ajánljuk, akik szeretnek csapatni technikásabb, sárosabb páylákon is.