Menü

Salomon Ultra Glide cipő

Ár:
46.900 Ft
39.900 Ft
Kedvezmény: 7.000 Ft
Cikkszám: L41430500
Elérhetőség: Raktáron

A Salomon Ultra Glide egy hiánypótló ékkő a Salomon birtokolta terepfutó koronán.

Az Ultra Glide-dal végre megérkezett a Salomon palettájára is egy igazi komfort cipő ultra távokra, amely megkíméli a lábaid a hosszú táv kihívásainak kellemetlen hatásaitól. Az Ultra Glide könnyű, finom puha, nagy csillapítású, a lábfejnek nagyvonalú teret biztosító, mégis nagyon stabil és jó energiaátadású, a speciális talpkialakításának köszönhetően a gyorsaságból sem kell lejjebb adnod. Nemcsak a régi motorosoknak, hanem az ultra távok felé még csak most kacsintgatóknak vagy akár a terepfutásban teljesen kezdőknek is szuper választás lehet.

Szállítási díj: 2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.
Gyártó: Salomon
Kapható választék:
Méret:

Leírás és Paraméterek

A Salomon Glide  férfi túracipő a francia márka egyik legjobban párnázott cipője. Így hosszú, sőt nagyon hosszú távokra is magaddal viszed. Az első "százasod" lefutása megvalósíthatóbbá válhat, mint valaha.

A Salomon Glide futócipő felsőrészét érdemes megnézni. A márka itt légáteresztő hálót és műanyag megerősítéseket kombinált. Így a konstrukció légáteresztő és tartós marad.

A Salomon Glide férfi túracipő kötése lehetővé teszi, hogy a konstrukció jól illeszkedjen a lábfejhez. Ami azonban leginkább kiemeli ezt a futócipőt, az a talpa. Húsos, vaskos, rocker profillal, hogy extra dinamikát adjon a gördülésnek, 6 mm-es eséssel. Az innovatív Energy Foam középtalp jól elnyeli a lökéseket, és a lábfej földet érésekor keletkező energia nagy részét elvezeti. Alatta All Terrain Contagrip® talp található vegyes ösvényekhez és erdei utakhoz.